ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe al Franței va efectua o vizită în Republica Moldova

11:14 | 01.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 1 sep. /MOLDPRES/. Ministrul pentru Europa și Afaceri Externe al Republicii Franceze, Jean Yves Le Drian, va efectua joi, 2 septembrie, o vizită la Chișinău, la invitația viceprim-ministrului Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al MAEIE, programul vizitei oficialului francez include întrevederi cu omologul său Nicu Popescu, președintele Maia Sandu și prim-ministrul Natalia Gavrilița.

În cadrul discuțiilor vor fi abordate modalitățile de intensificare a contactelor politice la nivel înalt, cooperării economice și culturale, precum și relațiile Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

Foto: diplomatie.gouv.fr

img21006369

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!