ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Administrația de Stat a Drumurilor are un nou director general interimar

18:29 | 01.09.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 1 sep. /MOLDPRES/. Sergiu Bejan a fost numit în funcția de director general interimar al Î.S. "Administrația de Stat a Drumurilor". Acesta a fost prezentat astăzi echipei ASD de viceprim-ministrul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, și de directorul Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al ASD, ministrul Spînu i-a urat succes noului director, menționând că îi revine o responsabilitate mare. "Preia un domeniu care necesită, cu atenție, monitorizat, dezvoltat și pus la punct – fără mită, fără a face favoruri cuiva", a accentuat ministrul.

Sergiu Bejan are o vastă experiență în domeniul academic, în calitate de decan al facultății Urbanism și Arhitectură a Universității Tehnice a Moldovei, cât și în proiectarea drumurilor și podurilor. De asemenea, este expert tehnic atestat în domeniile construcții rutiere și feroviare, cât și autor a peste 25 de articole și publicații științifice.

Noul director al ASD a absolvit și susținut diploma de doctor în inginerie mecanică la Universitatea „Dunărea de Jos Galați", Facultatea de Mecanică din Brăila, România.

Foto: ASD

img21006383

img21006383

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!