ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biletele pentru meciul Sheriff Tiraspol - Shakhtar Donețk vor fi puse în vânzare la sfârșitul acestei săptămâni

16:02 | 02.09.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. La finele acestei săptămâni vor fi puse în vânzare biletele pentru accesul la meciul de fotbal Sheriff Tiraspol - Shakhtar Donețk, din Liga Campionilor, transmite MOLDPRES. 

Sheriff va debuta în grupele celei mai tari competiții intercluburi din lume. Pe 15 septembrie, de la ora 19:45, campioana Republicii Moldova la fotbal va juca la Tiraspol împotriva echipei Shakhtar Donețk, Ucraina.

Prețul biletelor pentru meciul inaugural din faza grupelor variază între 10 și 100 dolari, în funcție de sectorul din tribunele Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol. Biletele vor fi puse în vânzare la sfârșitul săptămânii curente și vor putea fi procurate la casele stadionului, terminalele de plată sau accesând site-ul de vânzări online.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că, în conformitate cu principiile de bază ale protocolului medical UEFA, se va ține cont de deciziile emise de autoritățile locale cu privire la numărul spectatorilor care vor avea acces în tribunele stadionului. În același timp, accesul spectatorilor se va face în baza biletelor care vor conține datele posesorului, inclusiv IDNP, precum și la prezentarea unui act de identitate. 

Pe toată durata meciului spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de prevenire a infecției COVID-19, printre care purtarea măștii de protecție sau menținerea distanței sociale.

Foto: sheriff-sport.com

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!