ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova va consolida parteneriatul cu Departamentul român pentru Relația cu țara noastră

14:53 | 02.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei oficiale la București, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și alți membri ai Legislativului s-au întâlnit cu Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova al Guvernului României, Adrian Dupu, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre numeroasele proiecte socio-umanitare, educaționale, culturale, de infrastructură realizate în Republica Moldova cu suportul financiar și generos al României.

”Este o asistență valoroasă pe care o simte fiecare cetățean din Republica Moldova, iar fără acest suport ne-ar fi mult mai dificil să modernizam instituțiile și comunitățile noastre”, a subliniat Președintele Parlamentului.

Oficialii au convenit asupra necesității de a consolida parteneriatul, inclusiv la nivel local, care să aducă rezultate palpabile în beneficiul cetățenilor ambelor țări.

Foto: Parlament

img21006414

img21006414

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!