ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Toate punctele de trecere a frontierei cu Ucraina și-au sistat activitatea

14:15 | 03.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 sep. /MOLDPRES/. Toate punctele de trecere a hotarului cu Ucraina și-au sistat, temporar, activitatea din motiv că nu funcționează baza de date a autorității de frontieră din țara vecină. Anunțul a fost făcut de către serviciul de presă al Poliției de Frontieră, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, de la ora 12:45 a început să se aglomereze punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, în restul punctelor nu se atestă valori ridicate în trafic.

“Rugăm călătorii să manifeste răbdare și înțelegere în situația creată. De îndată ce se înlătură problema, se va activa la capacitate maximă și vor fi întreprinse toate măsurile necesare pentru degajarea circulației”, se spune în comunicatul PF.

Foto: Poliția de Frontieră

img21006445

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!