ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenția Servicii Publice va micșora prețurile pentru anumite servicii prestate cetățenilor

16:53 | 03.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 3 sep. /MOLDPRES/. Eliberarea unui certificat de căsătorie va fi, în curând, un serviciu gratuit, a asigurat noul șef al Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, transmite MOLDPRES.

Mircea Eșanu a dat asigurări că Agenția Servicii Publice urmează să reducă tarifele la mai multe servicii oferite cetățenilor, iar altele vor fi gratuite. „Suntem într-un proces de revizuire a listei celor 265 de servicii pe care le oferă astăzi ASP. În termen scurt vom reveni la tarifele inițiale înainte de scumpirea care a fost operată de Guvernul Chicu”, a subliniat Eșanu.

În același timp, noul șef al Agenției Servicii Publice a anunțat că eliberarea unui certificat de căsătorie va fi un serviciu gratuit iar tariful pentru prima înmatriculare a mașinii va fi redus cu 200 de lei.

La începutul lunii iunie curent, Agenția Servicii Publice a mărit prețul pentru eliberarea unor acte oficiale prestate cetățenilor.

Foto: Guvern

img21006453

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!