ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dragoș Guțu a fost numit director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale

17:09 | 03.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 sep. /MOLDPRES/. Dragoș Guțu a fost numit astăzi, de Cabinetul de miniștri, în funcția de director al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale. Noul director este expert în domeniul gestionării afacerilor, managementului proiectelor și echipelor, a relatat agenției MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Între 2016-2018, Dragoș Guțu a fost director comercial MENA/CIS (Africa de Nord, Orientul Mijlociu și CSI), responsabil de elaborarea și implementarea strategiei comerciale regionale (în 34 țări), în cadrul GlaxoSmithKline Turcia (Istanbul). În perioada ianuarie 2015-aprilie 2016, el a deținut funcția de director general (pentru Kazahstan și Asia Mijlocie/Mongolia) în cadrul aceleiași companii. În perioada aprilie 2013-ianuarie 2015, a fost responsabil de elaborarea și implementarea strategiilor de promovare a portofoliului de produse și lansarea produselor noi, în cadrul GlaxoSmithKline Rusia.

Este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” (1997), iar în 2008 a absolvit Universitatea Chicago, SUA, Școala de Business Booth.

Foto: Guvern

 

img21006456

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!