ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

17:17 | 03.09.2021 Categorie: Comunicate

Guvernul a numit un nou secretar de stat la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

Chişinău, 3 sep. /MOLDPRES/. Ana Mardare a fost numită în funcția de secretar de stat, pe domeniul dezvoltării regionale, în cadrul Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Guvernului la propunerea viceprim-ministrului, Andrei Spînu.

Doamna Mardare este doctor în științe politice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Romania, a fost expert în cadrul mai multor proiecte de dezvoltare regională și a contribuit la elaborarea strategiilor naționale pe acest domeniu, precum Dezvoltarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională 2027, Elaborarea ghidurilor de finanțare pentru Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (GFA pentru GIZ Moldova), dar și a elaborat strategii M&E pentru proiecte de dezvoltare regională (GFA pentru GIZ Moldova).

Ana Mardare cunoaște limba engleză, franceză și rusă, posedă cunoștințe vaste, necesare pentru gestionarea eficientă a domeniilor-cheie ale MIDR.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!