ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova va intensifica dialogul la nivel înalt cu Marea Britanie

19:19 | 03.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene l-a primit astăzi pe ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Steven Fisher, informează MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

Ministrul de Externe a pledat pentru intensificarea dialogului la nivel înalt în cadrul formatelor existente, continuarea colaborării în domenii sectoriale, precum mediul ambiant, securitatea cibernetică, diversificarea raporturilor comercial-economice și extinderea cooperării bilaterale în mai multe domenii de interes mutual. 

De asemenea, în cursul discuției cu diplomatul britanic, vicepremierul Nicu Popescu a efectuat un schimb de opinii pe problematica conflictului transnistrean.

Foto: MAEIE

img21006467

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!