ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comuniștii ruși au declarat că primul comunist a fost Iisus Hristos

12:11 | 04.09.2021 Categorie: Externe

Moscova, 4 sep. /MOLDPRES/. Ghennadi Ziuganov, liderul Partidului comunist din Federația Rusă a declarat, contrar așteptărilor, că „primul comunist din lume nu a fost nimeni altul decât Iisus Hristos”. Acest lucru a fost afirmat într-un interviu oferit ziarului Komsomolskaya Pravda din Moscova, relatează MOLDPRES cu referire la Digi24.

„Puneţi predica lui Iisus de pe munte alături de codul moral al celui care a pus bazele comunismului şi vi se va tăia respiraţia”, a declarat Ghennadi Ziuganov. El a adăugat că „sloganul principal al comunismului <> este scris în a doua epistolă a apostolului Pavel din Noul Testament. „Trebuie să studiem Biblia”, a conchis Ziuganov, fără să-și dea seama că Noul Testament se numește Evanghelie și nu Biblie.

Partidul comunist din Rusia încearcă să câştige locuri în Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, la alegerile parlamentare ce vor avea loc între 17-19 septembrie.

Partidul comunist în întreaga sa istorie s-a condus de învățătura marxist-leninistă bazată pe materialismul dialectic și un ateism agresiv.

Conform sondajelor, biserica reprezintă în subiect important pentru mulţi dintre votanţii din Rusia. Din perspectiva alegerilor parlamentare, comuniștii ruși pot uita de doctrina lor pentru a mai câștiga voturi. 15 ani în urmă, exact aceeași declarație a fost făcută și de liderul comuniștilor moldoveni Vladimir Voronin.

Foto: gulf-times.com

img21006472

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!