ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În cadrul SIS a fost creată o subdiviziune nouă

16:52 | 06.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. Prin ordinul conducerii Serviciului de Informații și Securitate, astăzi a fost creată o subdiviziune cu atribuții în domeniul verificării de integritate ce este parte integrantă a subunității SIS responsabile de apărarea ordinii constituționale, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al instituției, reconfigurarea forțelor și mijloacelor SIS are ca scop eficientizarea realizării obiectivelor Serviciului prin valorificarea și generalizarea bunelor practici internaționale în domeniu.

“Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova își concentrează constant eforturile orientate spre consolidarea capacităților instituționale în direcția prevenirii și combaterii fenomenului corupției ce afectează securitatea națională”, se arată în comunicatul instituției.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!