ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe va întreprinde o vizită la București

17:49 | 06.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. În perioada 6-7 septembrie, șeful diplomației moldovene Nicu Popescu va efectua o vizită la București, transmite MOLDPRES.

Biroul de presă al MAEIE a comunicat agenției că programul oficialului include consultări bilaterale cu omologul român Bogdan Aurescu, primirea la Palatul Cotroceni de către președintele României Klaus Iohannis și participarea în calitate de invitat special la Reuniunea anuală a diplomației române, ediția anului 2021. 

Pe 7 septembrie, de la ora 10:30, miniștrii de Externe Nicu Popescu și Bogdan Aurescu vor susține o conferință de presă, care va putea fi urmărită în direct pe paginile Facebook ale Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova și Ministerului Afacerilor Externe al României. 

De asemenea, vicepremierul Nicu Popescu va susține un discurs la Reuniunea anuală a diplomației române, alături de omologul român Bogdan Aurescu și ministrul de Externe italian Luigi Di Maio în cadrul panelului „Reziliența în timpul pandemiei. Întărirea cooperării între parteneri”. Intervenția ministrului de Externe va putea fi urmărită în direct de la ora 15:00.

Foto: MAEIE

img21006513

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!