ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Poliției de Frontieră

13:09 | 07.09.2021 Categorie: Comunicate

Facilitarea procedurilor de audiență ale cetățenilor

Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. Conducerea Poliției de Frontieră facilitează procedurile de audiență ale cetățenilor. De săptămâna viitoare, pe lângă cele două zile din lună, stabilite pentru audiență, vor fi organizate și întâlniri cu cetățenii în teritoriu.

În data de 14 septembrie curent, între orele 10:00 – 12:00, sunt așteptați la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Costești locuitorii raionului Râșcani, doritori de a avea discuții cu șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi. Opiniile dvs. sunt importante pentru Poliția de Frontieră, astfel că orice inițiativă, orice sesizare, dar și orice întrebare de ordin personal care are legătura cu activitatea frontalieră vor fi ascultate și, cu certitudine, vor avea și un răspuns.

Pentru înscrierea prealabilă la audiență în teritoriu, persoanele pot contacta Direcția Secretariat a IGPF, la numărul de contact: 022 259 621 sau să se transmită o solicitare pe adresa electronică: [email protected] .

Amintim că în corespundere cu prevederile Hotărârii Guvernului RM nr.463 din 02.10.2019 ”Cu privire la organizarea audienţei” şi în scopul asigurării respectării dreptului la petiţionare al cetăţenilor, primirea în audienţă de către șeful Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră se efectuează în prima zi de luni și a treia zi de vineri a lunii, în perioada orelor 14:00 – 17:00.

Vă garantăm maximă receptivitate și transparență instituțională!

Adresa sediului SPF Costești: str. Ștefan cel Mare 10a, or. Costești, r-nul Râșcani.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!