ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Nicu Popescu a fost primit de către președintele României Klaus Iohannis

08:13 | 08.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a fost primit ieri la Palatul Cotroceni de către președintele României, Klaus Iohannis, informează MOLDPRES.

Biroul de presă al MAEIE a relatat agenției că în cadrul întrevederii cu șeful statului român, vicepremierul a evidențiat hotărârea autorităților de a acționa în spiritul Parteneriatului Strategic bilateral, pentru accelerarea proiectelor menite să conecteze Republica Moldova cu spațiul Uniunii Europene pentru a aduce beneficii concrete la nivelul întregii societăți. 

În aceeași ordine de idei, ministrul Nicu Popescu a menționat dorința consolidării investițiilor românești în economia națională și angajamentul guvernului de a crea condițiile necesare pentru atragerea investițiilor străine și ameliorarea mediului de afaceri.

De asemenea, vicepremierul moldovean a transmis toată aprecierea autorităților pentru solidaritatea României în timpul actualei pandemii de coronavirus.

Foto: MAEIE

img21006549

img21006549

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!