ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a fost reținut pe aeroport cu 100 mii de euro nedeclarați

13:48 | 08.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Un bărbat a fost reținut astăzi în Aeroportul Internațional Chișinău după ce a încercat să iasă din țară cu 100 mii euro și o mie de lire sterline, bani pe care nu i-a declarat, comunică MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, bărbatul în vârstă de 43 de ani urma să ajungă la Istanbul, Turcia, însă a fost reținut pentru verificări suplimentare după ce în timpul controlului de securitate angajații PF au observat mai multe bancnote în bagajul de mână.

Conform sursei citate, la deschiderea bagajului, au fost identificate bancnote străine nedeclarate în sumă de 100 000 de euro și 1 000 lire sterline. Mijloacele bănești au fost ridicate de către autoritatea vamală din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău pentru efectuarea procedurilor ulterioare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!