ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Eugen Rusu este noul șef al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală

16:22 | 08.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Eugen Rusu a fost numit astăzi de Guvern în funcția de director al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, comunică MOLDPRES.

Eugen Rusu este doctor în drept și are o experiență de muncă atât în sectorul privat, cât și în cel public. Activează la AGEPI din 2015.

Tot astăzi Executivul a aprobat demisia directorului Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Vladislav Cotici.

În aceeași ședință a fost aprobată și demisia Lorei Grosu din funcția de șef-adjunct al Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat și cea a Larisei Ciolac din funcția de șef-adjunct al Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat.

De asemenea, Ion Ciumac a fost numit în funcția de șef al Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat; Vitalie Mironov -  în cea de șef-adjunct al Oficiului teritorial Cahul al Cancelariei de Stat, Dumitru Baba - șef-adjunct al Oficiului teritorial Hâncești; Dumitru Colța - șef-adjunct al Oficiului teritorial Soroca.

img21006577

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!