ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul a luat act de raportul anual de activitate al CNPF

16:48 | 09.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Parlamentul a luat astăzi act de raportul anual de activitate al Comisiei Naționale a Pieței Financiare și a recomandat speakerului revocarea in corpore a membrilor Consiliului de Administrație al CNPF, comunică MOLDPRES.

În hotărârea aprobată de deputați se apreciază drept nesatisfăcătoare și lipsită de performanță activitatea membrilor Consiliului de administrație al CNPF.

”Se recomandă Președintelui Parlamentului înaintarea propunerilor de revocare in corpore a membrilor Consiliului de Administrație al Comisiei Naționale a Pieței Financiare”, se arată în hotărâre.

Documentul a fost adoptat cu 54 de voturi, în temeiul Legii privind Comisia Națională a Pieței Financiare și Regulamentului Parlamentului.

Foto: Parlament

img21006614

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!