ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Directorii Serviciului Fiscal și Serviciului Vamal vor fi numiți de Guvern

19:05 | 09.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Deputații au aprobat astăzi în prima lectură, proiectul de lege pentru modificarea Codului fiscal și Legii cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public, care prevede numirea directorilor Serviciului Fiscal de Stat și Serviciului Vamal de către Guvern, la propunerea ministrului Finanțelor, comunică MOLDPRES.

Potrivit autorilor inițiativei legislative, modificările propuse urmăresc asigurarea unei abordări unice și a unor politici unitare în activitate, fapt pentru care este necesară instituirea unui dialog direct al Guvernului cu conducătorii subdiviziunilor Ministerului Finanțelor, Serviciul Fiscal de Stat și Serviciul Vamal.

Foto: Parlament

img21006622

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!