ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNA va fi supus controlului parlamentar

19:09 | 09.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. Parlamentul va efectua controlul parlamentar asupra activității Centrului Național Anticorupție. O hotărâre în acest sens a fost adoptată astăzi de plenul legislativului, comunică MOLDPRES.

Astfel, controlul parlamentar va fi efectuat în vederea identificării domeniilor în care activitatea instituției stagnează, dar și motivelor care generează acest lucru. Controlul va fi exercitat de către Comisia juridică, numiri și imunități și Comisia securitate națională, apărare și ordine publică.

Totodată, se intenționează elaborarea unor recomandări în vederea îmbunătățirii activității instituției, care se vor regăsi în raportul cu privire la controlul parlamentar.

 

img21006623

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!