ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Comunicat de presă al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale

16:43 | 10.09.2021 Categorie: Comunicate

Ministrul Andrei Spînu a avut o întâlnire de curtoazie cu ambasadorul României, Daniel Ioniță

Chişinău, 10 sep. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a avut astăzi o întrevedere de curtoazie cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Moldova, ES Daniel Ioniță.

Oficialii au făcut un schimb de opinii referitor la stadiul actual al relațiilor dintre cele două state și la perspectivele de evoluție a acestora.

Ministrul Andrei Spînu a apreciat înalt eforturile ambasadorului Daniel Ioniță în dezvoltarea relațiilor moldo-române pe toate dimensiunile, inclusiv în implementarea proiectelor comune de interconectare a sistemelor electroenergetice și de gaze naturale.

Ambasadorul Daniel Ioniță a reiterat sprijinul Guvernului României pentru Republica Moldova și deschiderea de a dezvolta în continuare proiecte de interes comun, în domenii precum, infrastructura energetică, infrastructura drumurilor, apă și canalizare, dar și infrastructura de comunicații.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!