ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 190 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului

10:24 | 13.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Un număr de 193 infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului, în 134 de cazuri suspecții fiind identificați, a anunțat departamentul de interne de la Tiraspol, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în perioada 3-9 septembrie, s-au înregistrat 41 de cazuri de furt și 13 infracțiuni ce ţin de traficul de droguri. De asemenea, au fost reținute nouă persoane anunțate în căutare.

În cursul săptămânii trecute, pe traseele din stânga Nistrului, agenții de patrulare au întocmit 2 525 procese-verbale, dintre care 34 pentru condus în stare de ebrietate.

În aceeași perioadă, în regiune s-au înregistrat cinci incendii, iar 23 persoane s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea regulilor împotriva incendiilor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!