ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sheriff Tiraspol a învins pe teren propriu formația Petrocub Hâncești

14:42 | 13.09.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Echipa Sheriff Tiraspol a învins, ieri, pe teren propriu, cu 2-0, formația Petrocub Hâncești, transmite MOLDPRES.

În ajunul meciului de miercuri, 15 septembrie, cu Șahtar Donețk din Liga Campionilor, Sheriff  a demonstrat că este în formă și a câștigat în fața echipei plasată pe locul doi în Divizia Națională, Petrocub. Primul gol a fost marcat în minutul 71, dintr-un șut al atacantului Frank Castaneda. Noul jucător al echipei din Tiraspol, Jasur Iakhșiboev, a înscris al doilea gol peste câteva minute (min. 77), aceasta fiind prima sa reușită pentru Sheriff.

Amintim că la 15 septembrie Sheriff Tiraspol va înfrunta, pe teren propriu, echipa Șahtar Donețk într-un meci din Liga Campionilor Europeni. Potrivit unui anunț făcut de echipa tiraspoleană, biletele pentru această partidă s-au epuizat la 24 de ore de la punerea lor în vânzare.

Este pentru prima dată în istoria fotbalului moldovenesc când o echipă din Divizia Națională are reprezentare  în grupele UEFA Champions League. Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a acces în această fază a competiției după ce în preliminarii a eliminat, succesiv, campioanele Albaniei, Armeniei, Serbiei și Croației.

Foto: FC Sheriff

img21006696

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!