ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe 21 noiembrie, vor avea loc alegeri locale noi în 15 localități

14:11 | 14.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală a stabilit astăzi desfășurarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar în localitățile Opaci și Cneazevca, transmite MOLDPRES.

Alegerile locale se vor desfășura pe data de 21 noiembrie și au loc ca urmare a încetării, înainte de termen, a mandatelor de primar al satului Opaci din raionul Căușeni și al comunei Cneazevca din raionul Leova, unde edilii și-au dat demisia.

În total, pe 21 noiembrie curent, autoritatea electorală va organiza alegeri locale noi în 15 localități: satele Palanca și Ștefănești (raionul Ștefan Vodă); satul Bălceana (raionul Hâncești); satul Hlinaia și orașul Cupcini (raionul Edineț); comuna Ucrainca și satul Opaci (raionul Căușeni); comuna Hârtop (raionul Cimișlia); comunele Ișcălău, Pârlița și satul Călinești (raionul Fălești); comuna Camenca (raionul Glodeni); comuna Negurenii Vechi (raionul Ungheni), municipiul Bălți și comuna Cneazevca (raionul Leova).

img21006728

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!