ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe a discutat prin videoconferință cu un grup de europarlamentari

20:52 | 14.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a discutat astăzi prin videoconferință cu europarlamentarii Andrius Kubilius, șeful Delegației Parlamentului European la Euronest, fost prim-ministru al Lituaniei, Siegfried Mureşan, co-preşedinte al Comitetului parlamentar de asociere Uniunea Europeană – Republica Moldova și Andrzej Halicki, membru al Comitetului, relatează MOLDPRES. 

Biroul de presă al MAEIE a comunicat agenției că vicepremierul moldovean a mulțumit membrilor Parlamentului European pentru susținerea eforturilor autorităților de la Chișinău de a asigura o recuperare economică rapidă și de a transforma Republica Moldova într-un stat modern, ancorat în spațiul valoric european.

Foto: MAEIE

img21006743

img21006743

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!