ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O reuniune în formatul "5+2" este programată pentru luna noiembrie

11:44 | 15.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. Următoarea reuniune în formatul "5+2" este programată pentru luna noiembrie, transmite MOLDPRES.

Reprezentantul special al preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană, ambasadorul Thomas Mayr-Harting, a anunțat marți, la Bender, în cadrul unei întrevederi cu liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, că viitoarea reuniune în formatul "5+2", referitoare la soluţionarea conflictului transnistrean, este programată pentru luna noiembrie curent.

"Discuţiile viitoare ale liderului regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, cu ministrul suedez de Externe vor face posibilă o bună pregătire pentru întâlnirea participanţilor în formatul "5+2 care este programată pentru luna noiembrie", a declarat Thomas Mayr-Harting.

În același timp, potrivit serviciului de presă al liderului de la Tiraspol, Thomas Mayr-Harting a stabilit, provizoriu, data de 6 octombrie pentru vizita în Republica Moldova a ministrului suedez de Externe, dna Ann Linde, care este și preşedinte în exerciţiu al OSCE.

img21006756

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!