ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul se va reuni joi în ședință plenară

16:54 | 15.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. Parlamentul se va întruni, joi, 16 septembrie, în ședință plenară, cu începere de la ora 11:00. Decizia a fost luată de Biroul permanent al Parlamentului, reunit astăzi în ședință, transmite MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a legislativului, membrii Biroului au aprobat și ordinea de zi a ședinței. Astfel, deputații urmează să examineze mai multe proiecte de legi.

Pe ordinea de zi a ședinței se regăsește proiectul de lege pentru modificarea Constituției Republicii Moldova, precum și proiectul pentru modificarea Legii cu privire la Curtea Supremă de Justiție. Va fi examinat și proiectul de hotărâre privind desemnarea unor membri ai Comisiei Electorale Centrale.

Tot în cadrul ședinței de mâine, urmează a fi dezbătute proiecte din domeniul social cum ar fi cel pentru modificarea Legii privind sistemul public de pensii.     

Foto: Parlament 

img21006777

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!