ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Echipa Sheriff Tiraspol a învins formația Shaktar Donețk și va juca cu Real Madrid

08:55 | 16.09.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff Tiraspol, a câștigat meciul de debut în Liga Campionilor, 2-0, în fața vicecampioanei Ucrainei, Shakhtar Donețk, transmite MOLDPRES.

Formația din Tiraspol a evoluat, ieri seară, pe stadionul Arena Sheriff, în fața a peste opt mii de spectatori în cadrul grupei D a Ligii Campionilor, reușind să înscrie două goluri în poarta echipei din Donețk. Golurile, marcate în min. 16 (Adama Traore) și min. 62 (Momo Yansane) le asigură campionilor moldoveni continuarea participării la cea mai importantă competiție intercluburi din lume.

Următorul meci în grupele Ligii Campionilor, Sheriff Tiraspol îl va juca la 28 septembrie, pe stadionul Santiago Bernabeu, contra celui mai titrat club de fotbal din Europa, Real Madrid.

Foto: UEFA.com

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!