ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Afacerilor Externe al Ungariei va sosi în vizită la Chișinău

15:47 | 16.09.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului Exterior al Ungariei, Péter Szijjártó, va efectua vineri o vizită la Chișinău, la invitația vicepremierului, ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, informează MOLDPRES.

Programul vizitei oficialului maghiar include întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu și Prim-ministrul Natalia Gavrilița. De asemenea, cu ocazia vizitei oficialului de la Budapesta va avea loc o donație de echipament medical, a informat Biroul de presă al MAEIE.

În cadrul discuțiilor la nivelul delegațiilor naționale vor fi abordate modalitățile de intensificare a relațiilor bilaterale, în special în plan comercial-economic. 

Foto: MAEIE

img21006815

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!