ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Ambasadorul Chinei își încheie mandatul în Republica Moldova

17:14 | 16.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat astăzi cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze la Chișinău, Zhang Yinghong. Întrevederea a avut loc cu ocazia încheierii mandatului acestuia în țara noastră, transmite MOLDPRES cu referire la Secția comunicare cu mass-media a Aparatului Președintelui.

„I-am exprimat domnului Ambasador aprecierea pentru activitatea sa în Moldova ce a urmărit consolidarea relațiilor moldo-chineze. I-am mulțumit totodată pentru ajutorul oferit de Beijing în susținerea eforturilor noastre de combatere a pandemiei de Covid-19”, a subliniat șefa statului.

Potrivit Președintei Maia Sandu, China este un partener important pentru Republica Moldova, cu care țara noastră dorește să dezvolte în continuare relații trainice de cooperare și prietenie, în beneficiul cetățenilor ambelor state.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!