ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La alegerile pentru Adunarea Populară din UTA Găgăuzia s-a înregistrat prezență scăzută la vot

09:24 | 20.09.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. La alegerile pentru Adunarea Populară din UTA Găgăuzia locuitorii din regiune au avut un grad scăzut de participare, transmite MOLDPRES.

Din această cauză, în 11 circumscripții electorale din autonomie se va desfășura, pe data de 3 octombrie, un al doilea tur de scrutin. 

De asemenea, tot din cauza prezenței reduse la vot, în șase circumscripții electorale alegerile nu au avut loc. În aceste circumscripții, turul doi al alegerilor pentru Adunarea Populară a Găgăuziei va avea loc peste două săptămâni, la data de 3 octombrie.

La 19 septembrie 2021, în Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia au avut loc alegeri în Adunarea Populară. Pentru cele 35 de locuri în organul legislativ al regiunii au luptat 123 de candidați.

Foto simbol

img21006873

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!