ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Municipiul Cluj va oferi Chișinăului un plan de mobilitate și strategia de dezvoltare

10:05 | 20.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Cluj din România va oferi municipiului Chișinău, cu titlul gratuit, planul de mobilitate și strategia de dezvoltare aplicată în acest oraș, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității de astăzi, că va semna, în curând, parteneriate și acorduri de înfrățire cu municipiile Sibiu, Piatra Neamț și Constanța din România.

„Semnarea acestor acorduri de parteneriat cu municipii din România, Ucraina ori Federația Rusă reprezintă pentru oraș o modalitate de schimb de experiență și atragere de investiții în Chișinău. Vom primi cu titlu gratuit din partea municipalității Cluj planul de mobilitate și strategia de dezvoltare care a fost aplicată în acest oraș pentru a fi adaptată și replicată în Chișinău”, a declarat Ceban.

Acesta a specificat că Chișinăul este un oraș deschis spre cooperare și gata să preia practicile bune aplicate în alte localități din regiune.

Foto: parkvia.com

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!