ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe mașini din dotarea sediului central al Poliției de Frontieră vor ajunge în subdiviziunile teritoriale

10:38 | 21.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. Mai multe mijloace de transport, aflate în evidența sediului central al Poliției de Frontieră, vor ajunge în subdiviziunile teritoriale. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de conducerea instituției, comunică MOLDPRES.

Potrivit serviciului de presă al instituției sus-numite, la sectorul Poliției de Frontieră Cuconeștii Noi (Edineț) au fost trimise două automobile de model Dacia Duster și Nissan.

Totodată, unul din mijloacele de transport care erau folosite de către conducerea Poliției de Frontieră a fost transmis către Direcția regională Sud. Automobilul va fi dat spre exploatare structurilor de investigații speciale și de intervenție din cadrul Direcției.

Foto: Poliția de Frontieră

img21006909

img21006909

img21006909

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!