ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Extinderea domeniilor de cooperare dintre Republica Moldova și Lituania a fost discutată de președinții celor două țări

12:46 | 22.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. În cadrul evenimentelor de la Organizația Națiunilor Unite, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Am discutat despre extinderea domeniilor de cooperare dintre țările noastre, acum că avem la Chișinău un nou Parlament și Guvern. Am examinat, de asemenea, posibilitatea realizării unor schimburi de experiență dintre autoritățile corespunzătoare de la Vilnius și Chișinău”, a spus Maia Sandu.

Șefa statului i-a mulțumit președintelui Gitanas Nauseda pentru sprijinul necontenit oferit de Lituania pentru interesele și agenda europeană a Republicii Moldova - la Bruxelles și în alte capitale. „Vom lucra în continuare pentru ca să dezvoltăm această relație bilaterală constructivă și prietenească, în interesul cetățenilor ambelor țări”, a subliniat președintele Republicii Moldova.

Foto: Președinție

img21006952

img21006952

img21006952

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!