ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe vedete ale fotbalului internațional au făcut schimb de pase cu elevii unui liceu din Chișinău

13:38 | 22.09.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Legendarii fotbaliști Luis Figo, Davor Suker, Maxwell Scherrer, Robbie Keane, Nadine Kessler, președintele Federației Europene de Fotbal, Alexander Ceferin și Ambasadorul Fotbalului UEFA, Zvonimir Boban, au participat astăzi la deschiderea terenului de fotbal de la Liceul „Nicolai Gogol” din Chișinău, transmite MOLDPRES.

Vedetele fotbalului mondial au venit în țara noastră la invitația Federației Moldovenești de Fotbal care, împreună cu municipalitatea Chișinău, implementează proiectul „Fotbal în școli” și care presupune renovarea terenurilor de fotbal din șase instituții municipale de învățământ și crearea claselor sportive cu specializarea fotbal.

Potrivit primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, vedetele fotbalului mondial s-au arătat impresionate de proiectele realizate de Primăria Chișinău împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal. Vedetele au făcut schimb de pase cu elevii Liceului „Nicolai Gogol” și s-au arătat încântați de crearea, în viitorul apropiat, a Academiei de Fotbal.

Primăria capitalei a început în anul 2020 lucrările de reabilitare a terenurilor de fotbal în șase instituții preuniversitare din municipiul Chișinău. Pentru aceste obiective, Primăria a cheltuit aproximativ 7 milioane de lei. 

Foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos/

img21006955

img21006955

img21006955

img21006955

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!