ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Vlad Kulminski a discutat cu Ambasadorul Lituaniei la Chișinău

18:05 | 22.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Evoluțiile curente în procesul de reglementare transnistreană, perspectivele existente în avansarea procesului, cele mai actuale teme de pe agendă, precum și abordările Chișinăului pe marginea acestora au fost discutate astăzi în cadrul întrevederii vicepremierului Vlad Kulminski cu Ambasadorul Republicii Lituania în Republica Moldova, Kęstutis Kudzmanas, transmite MOLDPRES.

Potrivit Biroului politici de reintegrare, vicepremierul a vociferat dezideratele și acțiunile primordiale ale Guvernului Republicii Moldova în vederea promovării unor politici uniforme și eficiente de reintegrare a țării și a avansării procesului de reglementare.

Vlad Kulminski a mulțumit Republicii Lituania pentru asistența acordată constant țării noastre de-a lungul anilor, pentru sprijin în realizarea obiectivului de reglementare și în promovarea reformelor de modernizare a țării, inclusiv prin proiecte bilaterale de cooperare.

Foto: Biroul de reintegrare

img21006975

img21006975

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!