ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Patru producători moldoveni vor participa la o întâlnire de afaceri în Italia

09:11 | 23.09.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Un grup de fermieri care practică agricultura ecologică, membri ai Asociaţiei MOVCA, vor participa în perioada 27-30 septembrie la o întâlnire de afaceri de tipul Business-to-Business (B2B) care va avea loc la Palermo, Italia, comunică MOLDPRES.

Potrivit MOVCA, evenimentul este organizat în cadrul unui proiect internaţional de consolidare a sectorului de produse ecologice din ţările Parteneriatului Estic, „Into the Sun", finanţat prin iniţiativa EU4Business a Uniunii Europene.

Perioada organizării acestei întâlniri de afaceri va coincide cu desfăşurarea tot în Palermo a Expocook 2021, dedicată lumii HoReCa sau alimentelor și băuturilor de înaltă calitate, echipamentelor profesionale, hoteliere, de turism și din alte sectoare conexe.

În total, aproximativ 20 de întreprinderi mici şi mijlocii din cele patru ţări în care este implementat proiectul „Into the Sun" vor participa la întâlnirea B2B şi vor vizita Expocook 2021.

Foto: MOVCA

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!