ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia interguvernamentală moldo-kazahă pentru cooperare comercial-economică se va convoca în ședință

10:07 | 23.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu, în cea de-a doua zi a segmentului la nivel înalt al celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, a avut la New York o întrevedere cu vicepremierul Mukhtar Tileuberdi, ministru al Afacerilor Externe al Republicii Kazahstan, relatează MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„Am apreciat importanța dialogului politic la nivel înalt și am menționat că ne dorim să atragem investiții kazahe în Moldova. În context, am exprimat disponibilitatea noastră privind posibilitatea convocării următoarei ședințe a Comisiei interguvernamentale moldo-kazahe pentru colaborare comercial-economică”, a declarat ministrul de Externe Nicu Popescu după întrevederea bilaterală. 

De asemenea, oficialii au efectuat un schimb de opinii cu privire la situația regională din Asia Centrală și Europa de Est.

Foto: MAEIE

img21006987

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!