ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zonele de agrement și parcurile de distracție își vor sista activitatea

11:57 | 23.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Zonele de agrement și parcurile de distracție își vor sista activitatea din 1 octombrie. De asemenea, va fi oprită activitatea cluburilor de noapte și a ringurilor de dans. Vor fi interzise și evenimentele în aer liber, precum spectacole și concerte, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, centrele de sport/fitness își vor organiza activitatea cu asigurarea unei suprafețe de cel puțin 7 m2 pentru fiecare client, cu obligația ca toți clienții să prezinte, la intrarea în unitate certificatul COVID-19. De asemenea, vor fi sistate antrenamentele de grup.

Evenimentele sportive vor fi organizate fără spectatori în interior sau cu participarea spectatorilor până la 50 la sută din capacitatea maximă a spațiului exterior, cu obligația ca toți spectatorii sa prezinte la intrarea în spațiul unde se desfășoară activitatea certificatul COVID-19. Excepție vor face doar evenimentele sportive sub egida federațiilor internaționale de specialitate se vor desfășura conform protocoalelor stabilite de acestea.

Întrunirile științifice, conferințele, seminarele sau alte evenimente similare cu prezenta fizica se sistează și se organizează în regim on-line.

Foto: primul.md

img21006993

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!