ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Rusia înregistrează un record de decese cauzate de Covid-19

18:22 | 23.09.2021 Categorie: Externe

Moscova, 23 sep. /MOLDPRES/. În Rusia, pe 23 septembrie a fost anunțat un record de decese cauzate de Coronavirus - 820. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate la Moscova și Petersburg, relatează MOLDPRES cu referire la Interfax.

Se înregistrează și o nouă creștere a numărului de îmbolnăviri, după o anumită ameliorare a situației. Pe 23 septembrie au fost anunțate 21 438 de cazuri, cifră ce repetă situația din 19 august, atunci când lua amploare varianta Delta. Cel mai mare număr de infectări se atestă la Moscova - 3 445. Și în acest caz capitala este urmată de Petersburg.

În Rusia a început cel de-al patrulea val, iar cifrele comparate demonstrează că el va fi mult mai agresiv decât precedentele.

De la începutul pandemiei, în Rusia s-au înregistrat 7 mln 354 mii 995 de cazuri Covid-19 și 201 mii 445 de decese.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!