ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe a avut o întrevedere cu omologul din Croația

13:48 | 23.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a discutat la New York cu ministrul Afacerilor Externe și Europene al Croației, Gordan Grlić Radman, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE. 

„Am agreat valorificarea platformei Comisiei interguvernamentale moldo-croate pentru integrare europeană prin organizarea, în viitorul apropiat, a unei runde de consultări politice pe dimensiunea integrării europene cu accent pe noile priorități în dialogul cu Uniunea Europeană – mediul ambiant, digitalizare și reziliență”, a spus ministrul Nicu Popescu. 

Totodată, miniștrii de Externe au avut un schimb de păreri cu privire la situația de securitate regională, cooperarea țărilor noastre în plan regional și în cadrul organizațiilor internaționale.

Foto: MAEIE

img21007003

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!