ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Producători din sectorul agricol participă la o vizită de studiu în Austria

14:30 | 23.09.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. 12 companii autohtone din domeniul prelucrării produselor agricole participă la o vizită de studiu în Austria, transmite MOLDPRES.

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova anunță că în perioada 20-24 septembrie a organizat în cadrul proiectului Agricultură Performantă în Moldova, implementat cu suportul USAID, o vizită de lucru în Austria pentru 12 companii producătoare de produse agricole cu valoare adăugată, vinificatori și produse apicole.

Companiile moldovenești sunt interesate în extinderea pieței de desfacere pentru produsele agricole, transfer de know-how, schimb de experiență și găsirea soluțiilor la provocările mondiale cu care se confruntă.

Delegația moldoveană are un program care include vizite de grup la companii din Austria, dar și întrevederi individuale conform intereselor bine definite.

CCI de la Chișinău colaborează cu Camera Economică Federală a Austriei de peste 20 de ani. Pe parcurs, au fost organizate mai multe misiuni economice, atât în Austria, cât şi în Republica Moldova.

Foto: CCI

img21007004

img21007004

img21007004

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!