ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Încă o trecere subterană din Chișinău este renovată

18:11 | 23.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Lucrările de reparație a trecerii subterane din bd. Renaşterii Naţionale, din preajma Circului se află pe ultima sută de metri, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat pe rețelele de socializare că reparația trecerii subterane de lângă Circ este aproape gata, "în acest moment se lucrează la reparaţia și finisarea pereţilor". Edilul a precizat că în continuare vor fi efectuate și alte lucrări. „În prima etapă, în subterană a fost modernizat sistemul de iluminare, au fost reparate scările şi instalate copertine la intrările în pasaj. Urmează reabilitarea tavanului şi a podelelor”, a spus sursa citată.

Primarul a adăugat că a fost modificat și aspectul zonei din preajmă, de pe bulevard fiind evacuate mai multe gherete şi panouri publicitare. „Pe ambele sensuri de drum au fost instalate pavilioane noi de aşteptare a transportului public, iar pentru a evita denivelările în asfalt, în preajma acestora s-a intervenit cu lucrări de amenajare a casetelor în asfalt, au fost amenajate și parcări. În scurt timp va fi reparat şi drumul de acces care face legătura dintre străzile A. Doga – Pietrăriei – Corneşti”, a concretizat edilul.

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!