ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile moldovene vor începe la 27 septembrie negocierile cu FMI

16:31 | 23.09.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Reprezentantul permanent al Fondului Monetar Internațional în Republica Moldova, Rodgers Chawani, a anunțat că o echipă a FMI va începe la 27 septembrie discuțiile cu autoritățile de la Chișinău referitoare la un nou program de susținere financiară, transmite MOLDPRES.
 
În declarația oficială a FMI se menționează că: „Misiunea FMI va purta discuții în cadrul consultărilor pentru anul 2021, precum și pe marginea solicitării autorităților vizavi de un nou program, axat pe un set de politici care să pună bazele restabilirii după pandemia de COVID-19 și promovării reformelor ce țin de buna guvernanță și a celor instituționale”.

Foto: agora.md

 

 

img21007011

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!