ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Șeful diplomației moldovene a discutat cu ministrul Afacerilor Externe al Ciprului

17:45 | 23.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu s-a întâlnit în marja segmentului înalt al Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite cu omologul cipriot, Nikos Christodoulides, informează MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE. 

Vicepremierul Nicu Popescu a transmis mulțumiri autorităților cipriote pentru susținerea agendei europene a Republicii Moldova, implicit prin consolidarea asocierii politice și integrării economice a țării noastre cu Uniunea Europeană. 

„Am menționat interesul nostru de a intensifica relațiile economice și schimburile comerciale, de a accelera negocierile pe marginea Acordului în domeniul protecției sociale și discuțiile cu privire la liberalizarea prețurilor la roaming”, a declarat ministrul Nicu Popescu.

 Foto: MAEIE

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!