ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Dialogul Strategic cu Statele Unite ale Americii va fi fortificat

21:56 | 23.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 sep. /MOLDPRES/. În marja celei de-a 76-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu a discutat despre modalitățile de fortificare a Dialogului Strategic cu Statele Unite ale Americii cu Wendy R. Sherman, secretar de stat adjunct al SUA, transmite MOLDPRES.

Potrivit Biroului de presă al MAIE, diplomații au evocat pașii concreți care urmează a fi întreprinși pentru accelerarea dialogului politic și relațiilor comercial-economice prin proiecte de infrastructură și interconexiune energetică. 

„Vom accelera, cu sprijinul SUA, reforma justiției și consolidarea instituțiilor din țara noastră”, a spus ministrul Nicu Popescu. 

Foto: Departamentul de Stat al SUA, Freddie Everett 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!