ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Vremea se va încălzi în weekend, anunță meteorologii

16:02 | 24.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 24 sep. /MOLDPRES/. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat temperaturi de până la +26º grade Celsius pentru acest final de săptămână, comunică MOLDPRES.

Potrivit meteorologilor, în perioada 25-27 septembrie, vremea va avea un caracter stabil, fără precipitații. Vântul va sufla din nord, de la slab la moderat. Pentru ziua de sâmbătă se prevăd unele intensificări de până la 15-17 m/s în mai multe localități.

Noaptea temperaturile minime vor oscila între +5..+10º C. Sâmbătă vor fi înregistrate valori termice între +15..+20ºC, duminică se încălzește până la +21..+26ºC, iar începutul următoarei săptămâni vine cu o ușoară descreștere a temperaturii, cu valori între +18..+23ºC.

Foto: SHS

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!