ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un nou program internațional a fost lansat la Circul din Chișinău

16:28 | 24.09.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 24 sep. /MOLDPRES/. Circul din Chișinău a lansat un nou program internațional cu genericul „Totul va fi bine”, la care vor participa artiști din Moldova, Ucraina, Estonia și România. Spectacolul va fi jucat în perioada 25 septembrie – 24 octombrie, pe Arena Mică a Circului din Chișinău, informează  MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, copiii sunt așteptați alături de părinți și bunici în fiecare sâmbătă şi duminică, la ora 12:00 şi la ora 16:00. 

În cadrul programului vor evolua gimnaști în aer, acrobați, jonglori, dresură mixtă de animale exotice, alături de clovnul Roki.

Potrivit directorului artistic al instituției, Igor Cemortan, acest program este unul special, cu numere originale, deosebite, la care participă artiști din mai multe țări. ”Unii au mai fost în Moldova, alții vin pentru prima dată, dar tuturor le place țara noastră, vin aici cu plăcere, iubesc orașul Chișinău și oamenii de aici. Repetițiile sunt în toi și sperăm că vor veni cât mai mulți spectatori entuziasmați și dornici de distracție”, a precizat directorul instituției.

Programul se va desfășura în conformitate cu restricțiile cauzate de pandemia de Covid-19.  Persoanele de la 18 ani vor avea acces la spectacol doar dacă prezintă unul dintre următoarele documente: certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2; rezultatul negativ al unui test PCR sau al unui test antigen; certificatul ce confirmă trecerea prin boală sau prezența anticorpilor. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata programului.

img21007056

img21007056

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!