ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, va sosi în vizită la Chișinău

09:11 | 25.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 25 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, va efectua, la invitația șefului statului Maia Sandu, o vizită oficială la Chișinău, în perioada 29-30 septembrie, informează MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a relatat că pe 29 septembrie, Președintele Frank-Walter Steinmeier va fi întâmpinat cu onoruri militare la Președinția Republicii Moldova, după care vor avea loc o serie de întrevederi cu șeful statului Maia Sandu și cu membrii delegațiilor. Ulterior, Președintele Steinmeier se va întâlni cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu și cu Prim-ministrul Natalia Gavrilița. În aceeași zi, Frank-Walter Steinmeier va inaugura, împreună cu Maia Sandu, Forumul de afaceri moldo-german.

În cadrul vizitei, Președintele Federal se va deplasta, de asemenea, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală și Colegiul de Inginerie din Strășeni. La fel, el va avea o discuție cu un grup de primari din satele și orașele unde au fost implementate proiecte sprijinite de Guvernul German. Pe finalul vizitei, cei doi președinți vor sădi câte un arbore la Grădina Botanică din Chișinău.

Foto: deschide.md

img21007065

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!