ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Până în luna decembrie, trecerile subterane de pe str. Hâncești din capitală vor fi reparate

10:13 | 27.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Până la sfârșitul lunii decembrie, cele trei treceri subterane aflate pe str. Hâncești din capitală, în apropierea Autogării Sud, vor fi reparate, transmite MOLDPRES.

Pretorul sectorului Centru al municipiului Chișinău, Pavel Rusu, a declarat, în ședința on-line de astăzi a serviciilor municipale, că în această săptămână va începe reparația celor trei treceri subterane de pe str. Hâncești. „La trecerea subterană de la Autogara de Sud deja au început lucrările de decapare a stratului asfaltic, necesară pentru stoparea scurgerilor de apă. Săptămâna curentă va demara reparația în interiorul acesteia. Lucrările la celelalte două treceri subterane vor începe săptămâna aceasta”, a menționat Pavel Rusu.

În același timp, pretorul a spus că a primit asigurări că în termen de trei luni, până la sfârșitul lui decembrie, lucrările la cele trei treceri subterane vor fi finalizate.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a cerut controlul executării în termen a lucrărilor. “Solicit respectarea termenelor respective, sunteți direct răspunzător de acest lucru”, a specificat edilul.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!