ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Peste 190 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului

11:02 | 27.09.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Un număr de 191 de infracțiuni au fost înregistrate în ultima săptămână în stânga Nistrului, în 130 de cazuri suspecții fiind identificați, a anunțat departamentul de interne de la Tiraspol, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în perioada 17-23 septembrie s-au înregistrat 30 de cazuri de furt și șase infracțiuni ce ţin de traficul de droguri. De asemenea, au fost reținute șase persoane anunțate în căutare.

În cursul săptămânii trecute, pe traseele din stânga Nistrului, agenții de patrulare au întocmit 1 271 de procese-verbale, dintre care 18 pentru condus în stare de ebrietate.

În aceeași perioadă, în regiune s-au înregistrat opt incendii, iar 26 de persoane s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea regulilor împotriva incendiilor. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!